Info

Sve dodatne informacije o seminaru možete dobiti na telefone:

013/837-029 ili
063/890 99 92

 

mojsijevbaner
________________________

Kliknite na znak za povratak na internet prezentaciju www.farmsoft.rs

cvetic
Početni seminar o FARM MENADŽMENTU
Cilj seminara je da u periodu od januara – septembra meseca 2011. godine, upozna 400 polaznika , sa osnovnim, praktičnim veštinama farm menadžmenta i farm marketinga, kako bi sa uspehom unapredili svoja znanja i veštine, reorganizovali svoje poslovanje i pripremili se za prodaju na srpskom, evropskom i ruskom tržištu hrane.

 

Pored kvalitetne obuke, polaznici seminara dobijaju kompletan edukativni materijal u kojem je, pored osnovnog radnog materijala, uključujen i praktikum o farm menadžmentu, praktikum o farm marketingu, aplikacioni softver FarmSoft S.20.10 sa uputstvom za upotrebu, kao i blok radnih naloga.

 

Seminar je dvodnevni i održaće se u 20 najvećih gradova širom Srbije u sledećim gradovima: Pančevo, Zrenjanin, Novi Sad, Kikinda, Subotica, Sombor, Sremska Mitrovica, Šabac, Valjevo, Smederevo, Požarevac, Kragujevac, Negotin, Paraćin, Zaječar, Niš, Kruševac, Čačak, Užice, Beograd.Kome je namenjen seminar?


Seminar je namenjen vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava ili članovima njihovih porodica koji imaju iskustva u poljoprivrednoj proizvodnji i radu na računaru, a žele da usavrše svoja znanja praktičnim veštinama i tehnikama upravljanja, kao i o vođenju poslovnih evidencija putem računara, o nastupu na tržištu i prodaji preko Interneta.

 

Kako se prijaviti na seminar?


Ako ste vlasnik ili član porodičnog poljoprivrednog gazdinstva i želite da pohađate  seminar O FARM MENADŽMENTU kliknite ovde

 

 

Program seminara

 

PRVI DAN - Modul 1

Kako uvesti savremeni farm menadžment u porodično poljoprivredno gazdinstvo.

• Uvod u farm menadžment

• Vođenje poslovnih evidencija

• Analiza poslovanjaDRUGI DAN - Modul 2

Kako efikasnije prodavati poljoprivredne proizvode na domaćem i svetskomtržištu hrane

• Uvod u farm marketing

• Direktna prodaja

• Promocija i prodaja preko interneta