Info

Sve dodatne informacije o seminaru možete dobiti na telefone:

013/837-029 ili
063/890 99 92

 

mojsijevbaner
________________________

Kliknite na znak za povratak na internet prezentaciju www.farmsoft.rs

cvetic
Seminar o FARM MENADŽMENTU za studente poljoprivrednih fakulteta
Zbog velikog interesovanja, TIM Konsultantske kuce Mojsijev održaće seminar o FARM MENADŽMENTU  za 100 odabranih studenata Poljoprivrednog  fakulteta u Beogradu, Novom Sadu i Čačku (60 sa beogradskog, 20 sa novosadskog i 20 studenata sa čačanskog Univerziteta.).

Cilj seminara je da obuči i upozna polaznike sa osnovnim znanjima i veštinama iz oblasti farm menadžmenta i farm marketinga, kako bi kao budući farm menadžeri i agro konsultanti uspešno poslovali i upravljali gazdinstvom primenom savremenih tehnika upravljanja .

Pored kvalitetne obuke, polaznici seminara dobijaju kompletan edukativni materijal u koji je, pored osnovnog radnog materijala, uključujen i priručnik o farm menadžmentu, priručnik o farm marketingu, aplikacioni softver FarmSoft S.20.10 sa uputstvom za upotrebu, kao i blok radnih naloga.
Seminar je dvodnevni.  Mesto, vreme i datum odžavanja seminara biće blagovremeno objavljeni na sajtu.Kome je namenjen seminar?


Seminar je namenjen svim zainteresovanim studentima poljoprivrednih fakulteta, koji žele da obogate svoja znanja praktičnim veštinama i tehnikama upravljanja, da usavrše vođenje poslovnih evidencija putem računara i nauče nešto novo o nastupu na tržištu i prodaji preko Interneta.Kako se prijaviti na seminar?Kako se prijaviti na seminar?

Ukoliko ste student Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu ili Čačku i želite da pohađate seminar o FARM MENADŽMENTU kliknite ovde.