Info

Sve dodatne informacije o seminaru možete dobiti na telefone:

013/837-029 ili
063/890 99 92

 

mojsijevbaner
________________________

Kliknite na znak za povratak na internet prezentaciju www.farmsoft.rs

cvetic
Početni seminar o FARM MENADŽMENTU
Cilj seminara je da u periodu od januara – septembra meseca 2011. godine, upozna 400 polaznika , sa osnovnim, praktičnim veštinama farm menadžmenta i farm marketinga, kako bi sa uspehom unapredili svoja znanja i veštine, reorganizovali svoje poslovanje i pripremili se za prodaju na srpskom, evropskom i ruskom tržištu hrane.

 

Pored kvalitetne obuke, polaznici seminara dobijaju kompletan edukativni materijal u kojem je, pored osnovnog radnog materijala, uključujen i praktikum o farm menadžmentu, praktikum o farm marketingu, aplikacioni softver FarmSoft S.20.10 sa uputstvom za upotrebu, kao i blok radnih naloga.

 

Seminar je dvodnevni i održaće se u 20 najvećih gradova širom Srbije u sledećim gradovima: Pančevo, Zrenjanin, Novi Sad, Kikinda, Subotica, Sombor, Sremska Mitrovica, Šabac, Valjevo, Smederevo, Požarevac, Kragujevac, Negotin, Paraćin, Zaječar, Niš, Kruševac, Čačak, Užice, Beograd.

Opširnije...
 
Seminar za FARM MENADŽER KONSULTANTE

Cilj seminara je obuka 20 polaznika osnovnim, praktičnim veštinama savetovanja iz oblasti FARM MENADŽMENTA i FARM MARKETINGA.

 

Pored kvalitetne obuke, polaznici seminara dobijaju kompletan edukativni materijal u kojem je, uz osnovni radni materijal, uključujen i konsultanski vodič, praktikum o farm menadžmentu, praktikum o farm marketingu, aplikacioni softver FarmSoft S.20.10 sa uputstvom za upotrebu, kao i obrazac za vođenje konsultanskog razgovora.

Opširnije...
 
Seminar o FARM MENADŽMENTU za studente poljoprivrednih fakulteta
Zbog velikog interesovanja, TIM Konsultantske kuce Mojsijev održaće seminar o FARM MENADŽMENTU  za 100 odabranih studenata Poljoprivrednog  fakulteta u Beogradu, Novom Sadu i Čačku (60 sa beogradskog, 20 sa novosadskog i 20 studenata sa čačanskog Univerziteta.).

Cilj seminara je da obuči i upozna polaznike sa osnovnim znanjima i veštinama iz oblasti farm menadžmenta i farm marketinga, kako bi kao budući farm menadžeri i agro konsultanti uspešno poslovali i upravljali gazdinstvom primenom savremenih tehnika upravljanja .

Pored kvalitetne obuke, polaznici seminara dobijaju kompletan edukativni materijal u koji je, pored osnovnog radnog materijala, uključujen i priručnik o farm menadžmentu, priručnik o farm marketingu, aplikacioni softver FarmSoft S.20.10 sa uputstvom za upotrebu, kao i blok radnih naloga.
Seminar je dvodnevni.  Mesto, vreme i datum odžavanja seminara biće blagovremeno objavljeni na sajtu.
Opširnije...
 
Interni seminar - Kako promovisati i prodavati proizvode i usluge Konsultanske kuće MOJSIJEV

Stalnim razvojem i inovacijama proizvodnog programa nastojimo da budemo još bolji i zadovoljimo raznolike potrebe naših klijenata. Zato nam je potrebna podrška ambicioznih, posvaćenih, energičnih i timski orjentisnih ljudi koji će napredovati zajedno sa nama. Dinamičan dodatni posao koji Vam nudimo a to je direktna promocija i prodaja aplikacionih softvera FarmSoft S.20.10 i posredovanje u prodaji poljoprivednih proizvoda preko internet portala www.kvantas.rs omogućiće Vam da iskažete svoju punu kreativnost i komunikativnost, samostalnost i slobodu u radu sa ljudima van Vašeg radnog mesta ili van Vašeg porodičnog poljoprivrednog gazdinstva..

Da bi se pripremili za posao koji Vam nudimo potrebno je da sa uspehom završite interaktivni seminar koji je naš tim kreirao za Vas

Opširnije...