Srpski | English

Info

farmsoftvideo

Farm menadžment

Preuzmite brošuru:
UVOD U
FARM MENADŽMENT
(preuzmi: PDF)

uputstvooff
mojsijevoff

Programi

AgroSeminariOff
kvantasoff
AgroLinkOff
SavetnikNETOff
EduSpecijalOff
Dobrodošli u FarmSoft internet prodavnicu!
nedelja, 06 novembar 2011 10:25
Poštovani posetioci, drago nam je da možemo da Vas obavestimo da je otpočela sa radom prava internet prodavnica koja će Vam omogućiti da lako i jednostavno naručite neophodne softverske pakete - FarmSoft S.20.10. Internet prodavnica se nalazi na početnoj strani dok se niže može pročitati kratko upustvo kako se vrši narudžbina željenih paketa.

Da biste naručili neki od ponuđenih softverskih paketa kliknite na dugme "naručujem" ili na dugme "detaljnije..." da biste se bolje upoznali sa karakteristikama softverskih paketa. U detaljnijem prikazu možete klikom na dugme "dodaj u korpu" nakon čega se otvara novi prozor sa saržajem Vaše korpe i mogućnošću da finalizujete kupovinu.

Kada ste zadovoljni odabirom proizvoda, kliknite na dugme "KUPI" nakon čega se otvara nova strana sa nazivom PRIJAVA na kojoj se možete prijaviti i registrovati ili nastaviti sa narudžbinom bez registracije.

Prilikom naručivanja ne vrše se nikakva plaćanja niti će biti traženi brojevi računa. Nakon slanja narudžbine na unetu e-mail adresu biće poslat predračun sa cenama izraženim u eurima, te nakon uplate po izdatom predračunu (uplate se vrši u dinarskoj protivvrednosti predračuna po srednjem kursu NBS) biće Vam poslati naručeni softverski paketi.

Za dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate putem sledećeg obrasca za kontakt.