Srpski | English

Info

farmsoftvideo

Farm menadžment

Preuzmite brošuru:
UVOD U
FARM MENADŽMENT
(preuzmi: PDF)

uputstvooff
mojsijevoff

Programi

AgroSeminariOff
kvantasoff
AgroLinkOff
SavetnikNETOff
EduSpecijalOff
Dobrodošli u FarmSoft internet prodavnicu!
nedelja, 06 novembar 2011 10:25
Poštovani posetioci, drago nam je da možemo da Vas obavestimo da je otpočela sa radom prava internet prodavnica koja će Vam omogućiti da lako i jednostavno naručite neophodne softverske pakete - FarmSoft S.20.10. Internet prodavnica se nalazi na početnoj strani dok se niže može pročitati kratko upustvo kako se vrši narudžbina željenih paketa.
Opširnije...
 
Održana osnivačka skupština udruženja FARM MENADžERA SRBIJE
utorak, 25 oktobar 2011 16:57
U Vršcu je 25. oktobra 2011 godine održana osnivačka skupština udruženja Farm menadžera Srbije na kojoj je Dragana Mojsijev izabrana za predsednika.
 
Obaveštenje!
Obaveštavamo sve polaznike iz preostalih gradova u kojima seminari nisu održani, da će seminari u aprilu mesecu, na kratko biti zaustavljeni, zbog radova koji su u toku i velikog broja polaznika koji, zbog istih, nisu u mogućnosti da prisustvuju.
O nastavku održavanju seminara, svi polaznici će biti blagovremeno obavešteni!
 
Održani seminari u Pančevu!
ponedeljak, 04 april 2011 10:06
U Pančevu je 31.03. i 1.04.2011. godine održan seminar o Farm Menadžmentu u 'Klubu 100' . Ovom prilikom se zahvaljujemo velikom broju odazvanih, zainteresovanih polaznika i kao i ostalim partnerima koji su ucestvovali u realizaciji seminara.
Opširnije...
 
Održan seminar u Sremskoj Mitrovici!
sreda, 30 mart 2011 10:18
Seminar u Sremskoj Mitrovici održan je 28. i 29.03.2011. godine, u Opštini Sremska Mitrovica. Zahvaljujemo se svim odazvanim polaznicima, kao i angažovanim kolegama iz Regonalnog Centra za Ruralni razvoj Srema, koji su se potrudili oko realizacije seminara.
Opširnije...
 
Održani seminari u Novom Sadu!
sreda, 30 mart 2011 09:41
Seminari u Novom Sadu održali su se za dve grupe polaznika, zbog velikog interesovanja, 22. i 23.03. za prvu grupu i 24. i 25.03.2011.godine, za drugu grupu polaznika u Muzeju savremene umetnosti. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim polaznicima, koji su se  odazvali u velikom broju.
Opširnije...
 
Održan seminar u Zrenjaninu!
petak, 25 mart 2011 09:13
Seminar u Zrenjaninu održan je 19. i 20.03.2011. godine, u Opštem udruženju preduzetnika Zrenjanin. Zahvaljujemo se sjajnoj grupi polaznika koji su se odazvali u velikom broju kao i Centru za društveno-ekonomski razvoj Banata, koji su pomogli da se seminar kvalitetno realizuje.
Opširnije...
 
Održani seminari u Nišu!
subota, 19 mart 2011 20:47

 

U Nišu je od 14.-17.03.2011. godine, održan seminar o FARM MENADŽMEMNTU, za dve grupe polaznika. Partner organizacija bila je Uprava za poljoprivredu i selo grada Niša.
Opširnije...
 
Održani seminari u Kikindi!
petak, 11 mart 2011 10:14
U Kikindi je od 07.-10.03.2011. godine, održan seminar o FARM MENADŽMEMNTU, za dve grupe polaznika. Zahvaljujemo se suorganizatorima iz udruženja 'Banatska lenija' koji su se potrudili i pomogli da seminar bude kvalitetno realizovan.
Opširnije...
 
Počinju seminari!
petak, 04 mart 2011 13:43
Gradovi u kojima će biti održani seminari u martu mesecu su:

1. Zrenjanin 19. i 20.03.,

2. Novi Sad 22.- 25.03.,

3. Sremska Mitrovica 28. i 29.03.,

4. Pančevo 31.03. i 1.04.2011. godine.

 

 
Još malo slobodnih mesta!
utorak, 15 februar 2011 15:14
Ovde možete pogledati slobodna mesta po gradovima za seminar o FARM MENADŽMENTU za vlasnike poljoprivrednih gazdinstava
Opširnije...
 
Proverite da li ste upusani u spisak polaznika seminara
nedelja, 13 februar 2011 18:12
Pripreme za seminar o farm menadžmentu za vlasnike porodičnih poljoprivrednih gazdinstava se privode kraju.

Svakodnevno stižu nove prijave i zato molimo sve kandidate da provere da li su upisani u spisak polaznika seminara.

Vlasnici porodičnih porodičnih gazdinstava koji žele da se prijave na seminar molimo da pre popunjavanja prijemnog obrasca provere da li ima slobodnih mesta
 
Javni oglas za 3 predavača savetnika
subota, 05 februar 2011 11:08

Zbog realizacije projekta

UPRAVLJAJTE SA LAKOĆOM POLJOPRIVREDNIM GAZDINSTVOM

koji sprovodi Konsultantska kuća MOJSIJEV u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisuje se

 

JAVNI OGLAS

za 3 predavača savetnika

Opširnije...
 
Internet portal kvantas.rs počeo sa radom

Imajući u vidu da se u Svetu ubrzano razvija direktna prodaja poljoprivrednih proizvoda preko interneta, stručnjaci konsultantske kuće Mojsijev dizajnirali su internet portal Kvantas.rs, sa ciljem da se obezbede preduslovi za promovisanje poslovanja porodičnih poljoprivrednih gazdinstava, kako bi nalaženjem novih kupaca u Srbiji, zemljama bivše Jugoslavije, Evropskoj uniji i Ruskoj federaciji poboljšali trenutnu prodaju.

Opširnije...
 
Završen prvi prijavni rok
Pošto je prvi rok za prijavljivanje na seminar UPRAVLJAJTE SA LAKOĆOM POLJOPRIVREDNIM GAZDINSTVOM istekao 31.01.2011 u ponedeljak 07.02.2011 godine biće objavljeni spiskovi polaznika seminara po mestima održavanja. U toku naredne nedelje polaznici seminara biće obavešteni e-mailom i telefonom o mestu i vremenu održavanja seminara.
 
Javni oglas za konsultanta
sreda, 05 januar 2011 11:28

Zbog realizacije projekta

UPRAVLJAJTE SA LAKOĆOM POLJOPRIVREDNIM GAZDINSTVOM

koji sprovodi Konsultantska kuća MOJSIJEV u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisuje se

 

JAVNI OGLAS

za konsultananta

Opširnije...
 
Poziv poljoprivrednim udruženjima za poslovnu saradnju


Pozivamo zainteresovana Udruženja poljoprivrednika u Srbiji da zajedničkim snagama izradimo i realizujemo projekat zimske škole o evidentiranju poljoprivredne proizvodnje  i analizi poslovanja porodičnih poljoprivrednih gazdinstava, za članove Vašeg udruženja.

Opširnije...
 
Poziv poljoprivrednim zadrugama na poslovnu saradnju

Pozivamo zainteresovane poljoprivredne zadruge u Srbiji da zajedničkim snagama izradimo i realizujemo projekat zimske škole za Vaše zadrugare kako bi se pripremili za uvođenje Global Gap standarda u svojim porodičnim poljoprivrednim gazdinstvima.

Opširnije...
 
Budite i Vi deo našeg uspešnog tima!


Agencija za konsalting i menadžment poslove Konsultantska Kuća MOJSIJEV je vodeći proizvođač aplikacionih softvera za praćenje i evidentiranje poslovanja za registrovana porodična poljoprivredna gazdinstva, koji je prilagođen FADN standardu Evropske unije u Srbiji. Stalnim razvojem, inovacijama proizvodnog programa nastojimo da budemo još bolji i zadovoljimo raznolike potrebe naših klijenata. Zato nam je potrebna podrška ambicioznih, posvećenih, energičnih i timski orjentisnih ljudi koji će napredovati zajedno sa nama.

Opširnije...